Αναζήτηση Πρακτικής Άσκησης – Τομέας Ηλεκτρολογίας

Μεϊδάνης – Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

 

Πρακτική Άσκηση Τελειόφοιτων IEK Τεχνικών Εσωτερικών Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων

σε θέσεις Συμβούλων Πωλήσεων Ηλεκτρολογικού Υλικού

H Εταιρεία ΜΕΪΔΑΝΗΣ, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της εμπορίας και διανομής ηλεκτρολογικού υλικού και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 25 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας λύσεις ποιότητας σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία ενδιαφέρεται για συνεργασία με τελειόφοιτους σπουδαστές για τα καταστήματα της εταιρείας σε θέσεις Συμβούλων Πωλήσεων.

Αναζητούμε: Τελειόφοιτους ΤΕΙ με τεχνική κατεύθυνση, κατά προτίμηση στην Ηλεκτρολογία, για την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση. Οι πρακτικά ασκούμενοι θα απασχοληθούν στα τμήματα Συμβούλων Πωλήσεων και Διοικητικής Υποστήριξης ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση στο αντικείμενο.
  • Δυνατότητα εργασίας πλησίον τόπου κατοικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@meidanis.gr με την ένδειξη Πρακτική άσκηση Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί.

 


 

Service One Α.Ε.

Η Service One Α.Ε. , η μεγαλύτερη εταιρία παροχής τεχνικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στην Ελλάδα στο χώρο των ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κλιματιστικών συσκευών, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με απόφοιτους Τεχνικούς Ψυκτικούς/Ηλεκτρολόγους Οικιακών Συσκευών.

 

Πληροφορίες: http://www.service-one.gr
Αποστολή βιογραφικών : dimitris.velaetis@service-one.gr