14 Μαΐου 2018 “Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου με το ERASMUS+”

ΑΦΙΣΑ

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου με το ERASMUS+».

 Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 κατά τις ώρες από 17:00 έως 19:00 στο Αμφιθέατρο που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου, («στρογγυλό», Παπάγου 23 και Καλλιθέας, είσοδος από την οδό Καλλιθέας).

Η πρώτη ροή με τίτλο «Καινοτόμες τεχνικές στα δίκτυα και τις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες» αφορά την ειδικότητα «Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών», η δεύτερη με τίτλο «3DPrintingandLaserCutTraining» την ειδικότητα «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων» και η τρίτη με τίτλο «Reggio Emilia: πηγή έμπνευσης για τη δημιουργική έκφραση των παιδιών προσχολικής ηλικίας» την ειδικότητα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων».

Στόχος της εσπερίδας είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση των τριών (3) ροών του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+2017 στην εκπαιδευτική κοινότητα, την τοπική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ

About the Author: Iek