ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ»

Δ.ΙΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου στο πλαίσιο της υλοποίησης επιμορφωτικών προγραμμάτων για την ειδικότητα «Εσωτερική, Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων» διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «Έμπνευση και δημιουργία μέσα από τα έργα των σπουδαστών της ειδικότητας «Εσωτερική, Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων».
Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στο Αμφιθέατρο που βρίσκεται στον ισόγειο χώρο του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου, (στρογγυλό, Παπάγου 23 και Καλλιθέας, είσοδος από την οδό Καλλιθέας) και θα έχει ώρα έναρξης: 16:00.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση επιλεγμένων έργων των σπουδαστών μας της ειδικότητας «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων» όλων των εξαμήνων και στη συνέχεια θα εγκαινιαστεί η έκθεση των έργων που δημιούργησαν στο πλαίσιο της κατάρτισής τους. Η λειτουργία της έκθεσης θα διαρκέσει από την Τετάρτη 21 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 κατά τις ώρες:16:00-20:00.
Στόχος της εσπερίδας είναι η υποστήριξη και ενθάρρυνση της ατομικής και ομαδικής προσπάθειας των καταρτιζομένων μας, καθώς και η ανάδειξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους στο πλαίσιο της προοπτικής της επαγγελματικής τους πρακτικής.
Η εσπερίδα απευθύνεται σε υποψήφιους και εν ενεργεία σπουδαστές και εκπαιδευτές και επαγγελματίες, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την εσωτερική, αρχιτεκτονική διακόσμηση και την τέχνη και τον πολιτισμό γενικότερα.
H είσοδος είναι ελεύθερη.
Μετά το πέρας της εσπερίδας θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

About the Author: IEK