Τελευταίες Ανακοινώσεις
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2014

Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 θα διοργανώσει ημερίδα στο Αμφιθέατρο που βρίσκεται στο χώρο του ΙΕΚ με θέμα: «Η αξιοποίηση των εξελίξεων των Νέων Τεχνολογιών της Πληροφορικής στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Κατάρτισης».

Στην πρώτη ενότητα θα γίνει αναφορά στην εμπειρία που αποκομίστηκε από τα δύο προγράμματα που υλοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Leonardo da Vinci» με τη συμμετοχή των σπουδαστών μας των ειδικοτήτων «Τεχνικός Προγραμματισμού Παιχνιδιών και Ψυχαγωγικών Εφαρμογών (Video Games)», «Τεχνικός Σχεδίασης και ανάπτυξης ιστοσελίδων (Web Designer-Developer)», «Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών» και «Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής».

Στην δεύτερη ενότητα θα παρουσιαστούν εργασίες των σπουδαστών μας των ειδικοτήτων της Πληροφορικής που πραγματοποίησαν υπό την εποπτεία των εκπαιδευτών τους.

Η ημερίδα απευθύνεται στους σπουδαστές των ΙΕΚ, σε μαθητές των Λυκείων και ΕΠΑΛ, σε εκπαιδευτικούς αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για τις νέες εξελίξεις των Νέων Τεχνολογιών της Πληροφορικής στην Εκπαίδευση και την Επαγγελματική Κατάρτιση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Από τη Δ/νση του ΙΕΚ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

About the Author: IEK Admin