Τελευταίες Ανακοινώσεις
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου διοργανώνει εσπερίδα με θέμα: «Design Is» την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 κατά τις ώρες 17:00 έως 22:00. Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο που βρίσκεται στο ισόγειο χώρο του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου, (στρογγυλό, Παπάγου 23 και Καλλιθέας, είσοδος από την οδό Καλλιθέας).
Η εσπερίδα περιλαμβάνει έκθεση των έργων και παρουσίαση των εργασιών που δημιούργησαν οι καταρτιζόμενοι της ειδικότητας «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων» του Δ? Εξαμήνου του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου.
Στόχος της εσπερίδας είναι η υποστήριξη και ενθάρρυνση της ατομικής και ομαδικής προσπάθειας των καταρτιζομένων μας, καθώς και η ανάδειξη των δεξιοτήτων και δυνατοτήτων τους στο πλαίσιο της προοπτικής της επαγγελματικής τους πρακτικής.
Η εσπερίδα απευθύνεται στους καταρτιζόμενους των ειδικοτήτων «Εσωτερική Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων», «Πληροφορικής» αλλά και σε όποιον ενδιαφέρεται για την τέχνη, την αισθητική και τον πολιτισμό.
H είσοδος είναι ελεύθερη.
Μετά το πέρας της εσπερίδας σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Δρ. ΓΙΑΝΝΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε ΕΔΩ

About the Author: IEK Admin