Τελευταίες Ανακοινώσεις
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Πρόσκληση για την εσπερίδα με θέμα:«Ο Σούπερ Δημήτριος στον Άγιο Δημήτριο». Η ψηφιακή τεχνολογία ως μέσο έκφρασης, επικοινωνίας και εργαλείο μάθησης στην επαγγελματική κατάρτιση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εσπερίδα που διοργανώνει το Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τα Δ.ΙΕΚ Αιγάλεω, Γαλατσίου και Πειραιά με την υποστήριξη της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας την Πέμπτη 7 Μαΐου κατά τις ώρες 16:00 έως 20:00, στο αμφιθέατρο που βρίσκεται στο ισόγειο χώρο του Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου, (στρογγυλό, Παπάγου 23 και Καλλιθέας, είσοδος από την οδό Καλλιθέας) με θέμα: «Ο Σούπερ Δημήτριος στον Άγιο Δημήτριο: Η ψηφιακή τεχνολογία ως μέσο έκφρασης, επικοινωνίας και εργαλείο μάθησης στην επαγγελματική κατάρτιση».
Θα προβληθεί η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία «Σούπερ Δημήτριος» και θα ακολουθήσει masterclass πάνω στα ψηφιακά εφέ από τον δημιουργό της Δρ. Γεώργιο Παπαϊωάνου.
Στόχος της εσπερίδας είναι η προσέγγιση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, καθώς και η ανάδειξη μεθόδων και εργαλείων για την εφαρμογή και την αξιοποίησή τους στην επαγγελματική κατάρτιση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Δρ. ΓΙΑΝΝΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΥ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

About the Author: IEK Admin